Meditation

Native American Drum Meditation/med2.jpg

Native American Drum Meditation är en avslappnande gruppmeditation där Du med trummans rytmiska takt flödar in i ett meditativt tillstånd. Trumman är ett av världens äldsta instrument och har länge använts för att försätta de som lyssnar till den i djup avslappning. Native American Drum Meditation aktiverar beta-och theta hjärnvågorna och frigör sertonin och oxytocin vilka är kända för att minska ångest, stress och spända muskler.

11 minuters meditation om dagen är allt som behövs för att hälsoeffekterna av en meditation ska ge effekt. I nyligen gjorda studier har forskare kunnat se att förmågan att reglera sina känslor och fokusera sin uppmärksamhet ökar signifikant vid regelbunden meditation. Utöver detta fungerar meditation som stress-lösare och ångest-dämpande. Forskare konstaterar att regelbunden meditation leder till en ökning av den grå substansen i hjärnan, vilket innebär att minne, inlärning och de kognitiva förmågorna förbättras liksom att hjärnans nervbanor stärks vilka har god effekt på kroppens åldrande.

Meditationen pågår ca 40 minuter och Du investerar bara 150 kr/person och tillfälle.

Meditationen hålls på The Cedar i Halmstad, i samarbete med George Thomas som äger The Cedar. The Cedar är ett mysigt och hemtrevligt center för Ayurvedisk massage och Yoga. The Cedar Ayurvedic Massage & Yoga är en av de få platser som ger känslan av ett hem borta från hemmet. Den ständiga gästfriheten och den ypperliga relationen till kunderna är en av The Cedars mest utmärkande drag. 

För mer information om The Cedar, kontakta George Thomas på:

The Cedar

Kristinehedsvägen 27

302 44 Halmstad

Email: george.thomas@thecedar.se eller kontakt@thecedar.se

 

Meditationsschema Augusti 2015:

Lördagen 16/8 kl. 14.00-14.40

Lördagen 29/8 kl. 14.00-14.40

 

/morning-meditation.jpg

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)