Garasu healing

        /img_4601.jpg        

 

Garasu-healing är en varaint av en mycket starkt traditionsbundna och tabu-belagda kunskaper vilket innebär restriktioner både för vad jag får lov att ta del av och vad jag får lov att ge vidare. Jag har fortfarande, efter snart ett decennium inte lärt mig allt och vissa saker är inte för mig att lära heller. Denna form av healing har jag fått till mig i en vision att den ska kallas Garasu-healing, eller rättare Yata-garasu, vilket egentligen är japanska för korp. Korpen är mitt kraftdjur och dess symbolik är bland annat ljus och vägledning. 

Syftet med healingen är att uppnå universiell balans och harmoni i själen/energikroppen. Obalanser i själen/energikroppen kan skapa sjukdomar i den fysiska kroppen som värk, trötthet och nedstämdhet s.k.kaos i själen. Denna kaos är motsatsen till harmoni och skönhet. Kraften till healingen kommer från Det Heliga Folket (The Holy Ones) och den som utför healingen är bara ett språkrör. Min kropp är bara mediet som energin från The Holy Ones strömmar genom. 

Behandlingen tar ca 30 minuter och sker på så vis att du ligger fult påklädd med en filt över kroppen. Du blundar, slappnar av, helt utan musik och yttre stimuli. Jag känner med händerna av ditt energifält och arbetar med händerna för att balansera energikroppen. Jag vill veta så lite som möjligt inför en behandling, detta eftersom jag själv inte kan påverka var exakt healingen kommer äga rum. Det kan vara så att du exempelvis vill ha healing för migrän, men egentligen beror migränen på spända muskler som i sin tur beror på en stressreaktion som uppstod vid ett traumatiskt minne för flera år sedan. Det vet vi inget om, och därför sker healingen på det som som det behövs på, helt enkelt och inget jag kan punktbehandla. Jag behandlar hela energikroppen eftersom den är en helhet och healingen kommer på det sätt som just du behöver, oavsett om du eller jag är medveten om det eller inte. Sedan är varje behandling lika unik som varje människa och därmed kan man inte jämföra med andra om hur det blir. Det som sker, sker. Det finns dem som upplever mycket och det finns dem som inte upplever något alls första gången utan kanske efter fjärde gången. Jag ansvarar bara för att förmedla energin, du har ansvaret för hur du vill uppleva och tolka den. Ha ett öppet sinne och lägg samtliga förväntingar hemma, eller så många av dem som möjligt i alla fall. 

OBS! Vid denna form av Healing är en gåva en viktig balansfaktor för healandeprocessen. Att man ger och tar. Därför kostar en behandling 200 kr/person och tillfälle. 

Betala med Swish, kontant eller Payson/Paypal.

För tillfället finns lediga tider på måndagar (alla veckor), samt lördagar och söndagar (jämna veckor), med start 18 Januari 2016. 

Följade tider finns under dessa dagar:

08.25-08.55

09.10-09.40

09.50-10.20

10.30- 11.00

11.10-11.40

11.50-12.20

12.30-13.00

Boka via e-mail, Facebook eller sms: 0728-60 26 04

Varmt Välkomna!

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)